Volná místa profese uzenář pro Olomoucký kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:30-22:00, Požadujeme: schopnost práce v teplotách do 12°C a nad 25°C Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz. Pracovní doba: 5:30- 4:00, 14:00-22:00 Náplň práce: pomocné a úklidové práce ve výrobě Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, volnočasová benefiční karta, stravenky ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod. Náplň práce: práce s nožem a stroji ve výrobě Podmínky: - teplota prostředí do +12 °C (bourárna, narážka, přípravna masa - ...
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné kontaktování. Pracovní doba: ranní směna Po-Pá od cca ...
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-14:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po-Pá 6:00-15:00 (porážka, expedice), Ne-Čt (bourárna) Požadujeme: dobrý zdravotní stav (práce v chladu), ...
KONTAKT: osobně, e-mailem
POŽADAVKY: praxe v oboru nutností, studium výhodou, celková dobrá fyzická zdatnost, zručnost, výborná práce s nožem, zkušenosti s činnostmi (hovězí porážka): ořez hlav, hruzení, vykolení, pajšlování, půlení, těžení loje, opracování hovězích těl, ...