Volná místa profese kuchař pro Ostrava vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 5
z: 12.4.2023, a: 1.12.2023 - souhlas se zaměstnaneckou kartou, osobní kontakt PO-PÁ, 9-11.00 hod., v místě výkonu práce - hledáme kuchaře/cukráře - praxe výhodou - italská kuchyně - minutky Kontaktní osoba: Lucie Kaizarová, 733 242 045, ...
C04 z:3/4/2023 a:14/9/2023 Rámcová náplň práce: - příprava pokrmů v zařízení sociálních služeb, - výroba a výdej běžných teplých jídel a moučníků. Požadujeme: - vyučení v oboru, - znalost problematiky stravovacího provozu, - organizační ...
C04 z:3/4/2023 a:14/9/2023 Rámcová náplň práce: - dohotovování a regenerace jídel, výdej jídel a další práce v kuchyni spojené s výrobou části jídel. Požadujeme: - střední odborné vzdělání s výučním listem, - předložení výpisu z RT, - kladný vztah ...
z: 21.3.2023, a: 6.12.2023 - místo se souhlasem se zaměstnaneckou kartou Pracovní doba: ranní směna 7.00 - 15.00 hod odpolední směna 15.00 - 23.00 hod - znalost výroby tureckých jídel a výroby speciálních omáček výhodou - znalost zařízení na ...
z: 15.03.2023 Místo vhodné pro cizince a zaměstnaneckou kartu. Popžadavky: - Příprava hotových jídel a minutek. - Znalost mezinárodní kuchyně - výhodou. - Praxe v oboru dva roky. Kontakt: Marek Socha, telefonicky na č.: 776 290 419
A02 z:28/2/2023 (ZamK) Požadujeme: - znalost kuchyně nepálské a indické - pracovní dny pondělí až sobota. Výhodou: - praxe. Kontakt osobně.
A02 z:28/2/2023 (ZamK) Požadujeme: - znalost kuchyně nepálské a indické - pracovní dny pondělí až sobota. Výhodou: - praxe. Kontakt osobně.
KO: Zeman Dalibor Mgr., tel.: 555 557 076 - volejte v pracovní dny 8:00 - 14:00 hod. Životopis zašlete na e-mail: reditel@skolnijidelny.cz Osobní schůzka možná v pracovní dny v době od 8 do 14 hod. v ZŠS, Otická 223, kancelář ředitele 1. ...
C04 z:31/1/2023 (HPP, DPP, DPČ) a:1/12/2023 Hledáme pracovní tým pro nového provozovatele restauračního zařízení se zaměřením na tradiční českou kuchyni. Požadujeme: - vyučení nebo praxi v oboru. Nabízíme: - ubytování, personální stravu. - ...
A02 z:26/1/2023 (ZamK) Požadujeme: - základní znalosti přípravy asijských pokrmů a zpracování mořských ryb - odolnost vůči stresu, pečlivost, cit pro čistotu a pořádek na pracovišti. Kontakt osobně, telefonicky, emailem.