Volná místa profese kuchař pro Ostrava vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 4
z.: 25.5.2023, a: 21.12.2023 - vhodné i jako brigáda, vše po domluvě - vyučen v oboru není podmínkou, zaučíme - krátký/dlouhý týden - pracovní doba od 10.30-22.00 hodin Kontaktní osoba: Daniel Pobořil, 732 874 056, danielbell@seznam.cz
KO: Ježek Adam, tel.: 703 353 888, e-mail: restaurant.opava@gmail.com Hledáme nový gastro tým do nově zrekonstruované restaurace v Opavě.
z: 10.5.2023, a: 4.12.2023 - souhlas se ZamK, osobní kontakt po předchozí telefonické domluvě - preferujeme korejskou kuchyni - znalost přípravy korejských jídel, specialit Kontaktní osoba: Lenka Neplechová, telefonicky PO-PÁ od 8-14.00 hodin, 722 ...
C04 z:11/5/2023 A:1/2/2024 Požadujeme: - vyučení v oboru kuchař/číšník - zaučený kuchař - praxe v oblasti veřejného stravování - ochotu vzdělávat se v oblasti stravování dětí. Pracovní doba: - pondělí až pátek - ranní směna 5:00-13:30 hod. - ...
z: 26.04.2023 Osobní kontakt na provozovně Restaurace Jehlan, Lubina 245, 742 21 Kopřivnice, denně 11:00 -18:00 hod. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Náplň práce: - vaření hotových jídel, minutek, - příprava a úprava pokrmů, ...
KO: Fajkusová Aneta, tel.: 774 744 133, e-mail: info@restaurace-split.cz Požadujeme: vyučení v oboru, praxe jako samostatný kuchař, samostatnost, spolehlivost, příjemné vystupování, ochotu učit se novým věcem. Nástup možný ihned. Nabízíme: ...
KO: Lenka Hanousková, tel.: 606 042 108. Životopis zašlete na e-mail: personalni@agrobio.cz Nástup možný ihned, praxe v oboru vítána. Směnnost: krátký / dlouhý týden.
z: 12.4.2023, a: 1.12.2023 - souhlas se zaměstnaneckou kartou, osobní kontakt PO-PÁ, 9-11.00 hod., v místě výkonu práce - hledáme kuchaře/cukráře - praxe výhodou - italská kuchyně - minutky Kontaktní osoba: Lucie Kaizarová, 733 242 045, ...
C04 z:3/4/2023 a:14/9/2023 Rámcová náplň práce: - příprava pokrmů v zařízení sociálních služeb, - výroba a výdej běžných teplých jídel a moučníků. Požadujeme: - vyučení v oboru, - znalost problematiky stravovacího provozu, - organizační ...
C04 z:3/4/2023 a:14/9/2023 Rámcová náplň práce: - dohotovování a regenerace jídel, výdej jídel a další práce v kuchyni spojené s výrobou části jídel. Požadujeme: - střední odborné vzdělání s výučním listem, - předložení výpisu z RT, - kladný vztah ...