Volná místa profese kuchař pro Cheb vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Pracovní doba: 7:00-19:00 hodin. Prémie.
Hotel v centru KV přijme zkušeného kuchaře/ku. Kdo nahlásil: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Pracovní doba: 8:00-20:00 hodin, krátký-dlouhý týden. Prémie do 10 000,-Kč
Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 602 415 089, e-mail: personalni@bohemia-lazne.cz -Vyučení v oboru není podmínkou, ale praxe v potravinářství min. 2 roky - zkušenosti příloháře/ky, zkušenosti s prací se studenou kuchyní -Směnný provoz (krátký/dlouhý ...
Požadovaná bezúhonnost, vyučení v oboru vítáno, jedná se o jednosměnný provoz s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou podle plánu směn o pondělí do neděle - krátký, dlouhý týden. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Kontakt: Prokop Petr, tel.: 607 441 470, e-mail: info@hotelion.eu požadujeme znalost thajské kuchyně
Vyučení v oboru, praxe výhodou. Výpomoc při výrobě jídel, dodržování technologického postupu, příprava potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, obsluha technologických zařízení Zaměstnanecké výhody Stabilní zaměstnání, odpovídající mzdu,5 ...
Kontakt: Průcha Petr Mgr., e-mail: timezone@seznam.cz Kuchař tvoří vhodné skladby pokrmů, které sestavuje do jídelního lístku a připravuje. Pracovní doba: krátký/dlouhý týden od 10:00 do 22:00 hod. Teamová práce, loajalita.
Kontakt: Shiar Muhamed, tel.: 725 529 089 - nutno zkušenosti s tureckou a kurdskou kuchyní - výhodou turečtina, čeština, angličtina - náplň práce: příprava a zpracování turecké a kurdské kuchyně příprava tradičních jídel
Příprava teplých i studených pokrmů Praxe výhodou Znalost Aj nebo NJ výhodou
Kontakt: Juklová Gabriela, tel.: 725865699, e-mail: gabsmidkv@centrum.cz