Volná místa profese kuchař pro Olomoucký kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 8
Požadavky: - pečlivost práce, zájem o práci - vyučení - praxe v oboru - pravidelné docházení do zaměstnání - solidní vystupování při jednání se zákazníky - zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství Nástup možný ihned, hlavní pracovní ...
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje, nutná znalost postupu při přípravě čínských jídel a praxe POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, pomocný/á kuchař/ka v čínské restauraci KONTAKT: Valentová Jaroslava, tel.: 739 457 050, Po-Pá 9-16 hod, e-mail: ...
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje, nutná znalost postupu při přípravě čínských jídel a praxe POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, kuchař/ka v čínské restauraci KONTAKT: Valentová Jaroslava, tel.: 739 457 050, Po-Pá 9-16 hod, e-mail: ...
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje, praxe nebo znalost indické kuchyně POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, pracovní doba 6-18 hod, krátký/dlouhý týden ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: možnost ubytování KONTAKT: pan Burian, tel.: 778 082 275, 10-20 hod, e-mail: ...
Nabízíme práci v bistru "Kebab House" v Laškrouně. Naším zákazníkům nabízíme rychlé občerstvení zaměřené na výrobu kebabu. PRACOVNÍ NÁPLŇ: příprava kebabu a jednoduchých jídel, případně přijímání objednávek POŽADUJEME: znalost tureckého jazyka ...
Noční směny. Požadujeme: výrobu burek, pizza, balkánské speciality, bílé pečivo. První kontakt osobně nebo telefonicky.
CO BUDE TVOJÍ NÁPLNÍ PRÁCE: - výroba pokrmů, dále předkládání jídel, menu a bufetů - zodpovědnost za přípravu jídel - neustálá kontrola kvality produktů - zajišťování optimálního průběhu práce v kuchyni a samostatné zrealizování objednávek dle ...
Požadavky: - pečlivost práce, zájem o práci - vyučen v oboru - nevyučené zapracujeme - praxe v oboru předností - pravidelné docházení do zaměstnání - solidní vystupování při jednání se zákazníky - zdravotní průkaz pracovníka v ...
POŽADUJEME: - praxe v oboru výhodou - anglický jazyk výhodou KONTAKT: email
POŽADAVKY: praxe na stejné pozici výhodou, vzdělání v oboru výhodou, schopnost spolupráce s kolegy, zájem o vyšší gastronomii, zodpovědnost, spolehlivost, pečlivost, samostatnost KONTAKT: tel. 8-16 hod