Volná místa profese kuchař pro Jihomoravský kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 11
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. Kontaktní osoba Šromová Tereza, tel.: 734 140 507, 777 687 267 (volat 8:00-15:00), e-mail: vedouci.beneti@seznam.cz, osobně Restaurace u Tří bříz, Dolní č.p. 3658/2, Prostějov Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:30 nebo 4:00-12:30 ...
spolehlivost, možnost ubytování
Pracoviště Kroměříž - Požadavky: praxe v oboru výhodou - vhodné i pro absolventy, vhodné i pro OZZ - Pracovní doba - odpolední směna 14:00-22:00 hod. při plném úvazku, možnost práce i na zkrácený úvazek nebo na dohodu (DPP / DPČ), nástup možný ...
Co Vás čeká? Příprava jídel pro provoz rychlého občerstvení. Pracovní doba Po-Ne od května do září od 09:00 do 21:00 hodin, střídání krátký vs. dlouhý týden. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené základní vzdělání, věk nad 18 ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava všech pokrmů ve velkokapacitním zařízení, příprava domácích i zahraničních pokrmů, včetně příloh, specialit studené kuchyně, moučníků apod. - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava, úprava a podávání teplých a studených jídel, příprava celodenní stravy dle jídelníčku - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava, úprava a podávání teplých a studených jídel, příprava celodenní stravy dle jídelníčku - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava a výdej běžných druhů jídel a moučníků, příprava polévek a příloh k hlavním jídlům - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: příprava a výdej běžných druhů jídel a moučníků, příprava polévek a příloh k hlavním jídlům - Požadavky pro vznik pracovního poměru: vyučení v oboru, praxe v oboru vítána, znalost provozu kuchyně, pracovitost, ...
příprava obědového menu, minutek a rautů, práce v zavedené restauraci, vyučení v oboru, stravování na pracovišti, prac. poměr na 1 rok s možností prodloužení, životopis na e- mail