Volná místa profese uzenář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
KONTAKT : BULENT AKKILIC, tel.: 608 848 177, e-mail: bakkilic@seznam.cz; VOLAT út a pá 10-12h
Práce se strojním zařízením řeznictví při výrobě sortimentu dle technologických postupů a norem - Spolupráce při příjmu masa a surovin pro výrobu - Bourání masa dle stanovených technologických postupů - Zpracování masa do kuchyňské úpravy dle ...
Kontakt:email. ah.fehid@gmail.com Náplň práce: Bourání masa. Příjem a základní evidence masa, masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků. Příprava a porcování masa. Ošetření jatečně upravených těl jatečných zvířat a ...
praxe, spolehlivost, ochota, dobré komunikativní schopnosti, vítána znalost ital. jazyka, kontakt e-mailem
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-14:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po-Pá 6:00-15:00 (porážka, expedice), Ne-Čt (bourárna) Požadujeme: dobrý zdravotní stav (práce v chladu), ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz. Pracovní doba: 5:30- 4:00, 14:00-22:00 Náplň práce: pomocné a úklidové práce ve výrobě Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, volnočasová benefiční karta, stravenky ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod. Náplň práce: práce s nožem a stroji ve výrobě Podmínky: - teplota prostředí do +12 °C (bourárna, narážka, přípravna masa - ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:30-22:00, Požadujeme: schopnost práce v teplotách do 12°C a nad 25°C Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, ...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...