Volná místa profese uzenář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
KONTAKT : BULENT AKKILIC, tel.: 608 848 177, e-mail: bakkilic@seznam.cz; VOLAT út a pá 10-12h
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Dobrý zdravotní stav (způsobilost pro práci v potravinářství) práce v masné výrobě trestní bezúhonnost Zodpovědný přístup k práci. Zkušenosti s prací v potravinářské výrobě výhodou ne podmínkou. Výhody: Příspěvek na stravování , sleva na ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:30-22:00, Požadujeme: schopnost práce v teplotách do 12°C a nad 25°C Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz. Pracovní doba: 5:30- 4:00, 14:00-22:00 Náplň práce: pomocné a úklidové práce ve výrobě Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, volnočasová benefiční karta, stravenky ...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod. Náplň práce: práce s nožem a stroji ve výrobě Podmínky: - teplota prostředí do +12 °C (bourárna, narážka, přípravna masa - ...
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné kontaktování. Pracovní doba: ranní směna Po-Pá od cca ...