Volná místa profese uzenář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Dobrý zdravotní stav (způsobilost pro práci v potravinářství) práce v masné výrobě trestní bezúhonnost Zodpovědný přístup k práci. Zkušenosti s prací v potravinářské výrobě výhodou ne podmínkou. Výhody: Příspěvek na stravování , sleva na ...
Kateřina Přikrylová, tel.: 777 482 702 PO-PÁ 10:00-18:00, e-mail: prikrylova@vytopna.com Nutno plynule hovořit česky. Zaměstnanecké výhody: Stravování na pracovišti, odměny dle výkonu.
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
praxe, spolehlivost, ochota, dobré komunikativní schopnosti, vítána znalost ital. jazyka, kontakt e-mailem
Místo výkonu práce: Hrad Vildštejn, Pod Hradem 81, 351 34 Skalná. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Možno i na dohodu o pracovní činnosti. Pracovní doba: krátký x dlouhý týden 7:00-21:00 h nebo dle dohody. ...
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-14:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po-Pá 6:00-15:00 (porážka, expedice), Ne-Čt (bourárna) Požadujeme: dobrý zdravotní stav (práce v chladu), ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz. Pracovní doba: 5:30- 4:00, 14:00-22:00 Náplň práce: pomocné a úklidové práce ve výrobě Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, volnočasová benefiční karta, stravenky ...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...