Volná místa Děčín - Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou ve školství, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 5
Nabízíme: po roce lze prodloužit pracovní smlouvu na dobu neurčitou Zaměstnanecké výhody: 25 dnů dovolené, 5 dnů sick days, stravenkový paušál, příspěvek na penzijní připojištění, pružnou pracovní dobu, možnost odborného rozvoje a ...
Hledáme příslušníka k místní jednotce justiční stráže při Krajském soudu Ústí nad Labem Že nemáte předchozí praxi, nevadí. Po přijetí Vás čeká základní odborná příprava - budete se učit zákony a další předpisy, sebeobranu, pořadovou přípravu, ...
Hledáme novou posilu na obchodní oddělení. Náplň práce: o zadávání objednávek do systému o kontrola termínu doručení zboží k zákazníkovi o zajišťování přepravy zboží o komunikace s obchodními zástupci a kolegy napříč celou firmou o vytváření faktur ...
Požadována odborná způsobilost k výkonu činnosti na elektrických zařízeních a na odbornou způsobilost v elektrotechnice dle NV 194/2022Sb. Kontakt: e-mailem, telefonicky
Dle jídelních lístků, objednává a nakupuje zboží u dodavatelů, zabezpečuje fyzickou přejímku zboží a zaskladňuje do dokladů. Denně vydává suroviny pro kuchyň. Předává faktury k proplacení, dbá na obrátkovost zásob. Sleduje záruční lhůty, odpovídá ze ...
NÁPLŇ PRÁCE, PRAVOMOCE A ZODPOVĚDNOSTI Provádění kontroly vzorků papírů dle předepsané specifikace a následné zapisování do provozního hlášení a PC. Zaměstnanecké výhody : 5 týdnů dovolené, zkrácená pracovní doba na 7,5 hod., závodní stravování, ...
Výborná znalost práce na PC, flexibilita, ochota pracovat, komunikační a organizační schopnosti Služební vozidlo, stravenkový paušál, služební telefon. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem a telefonicky.
Nástup dle dohody co nejdříve, výhodou znalost programu VIS Zaměstnanecké výhody: Podnikové stravování Kontakt: e-mailem
Úroveň anglického jazyka C1-C2 (certifikát). Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravné, odměny Kontakt: e-mailem nebo telefonicky (Po-Pá 8:00-16:00)
Náplň práce: " Sestavování podkladů, kontrola přípravy - výroby stravování formou diet, kontrola teploty podávané stravy " degustace a zapisování případných připomínek a jejich řešení do předtištěného formuláře " pravidelné screeningové hodnocení ...