Volná místa Ostrava ve školství, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
1. kontakt e-mailem: pavla.cmuchova@poe-educo.cz Tel.: 596 657 241 Náplň práce: Lektor MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ pro osoby evidované na ÚP. Výuka PO-PÁ, nepravidelně, od 8:00 do 13:00 hod. Požadujeme: Písemný doklad o dosaženém vzdělání pro doložení ...
1. kontakt e-mailem: info@cloverleaf.cz Požadavky: jazyková znalost na min. úrovni B2 Počet hodin týdně: 2 - 20 hod.
Staňte se součástí inspirativního pedagogického prostředí a ovlivňujte vzdělávání budoucích generací! Jsme montessori škola Planeta s jedinečnou filozofií a stabilním týmem. Hledáme zkušeného a energického manažera, který bude školu dál ...
1. kontakt telefonicky od 8:00 do 22:00 hod. tel: 733 419 115. Požadujeme člověka s praxí v oboru. Nástup IHNED.
1. kontakt telefonicky v pracovní dny mezi 08-14 hodinou na č. 603 810 884. Životopis zašlete na e-mail: kariera@obaly-adamec.cz Zavedená tiskárna, polygrafická společnost, vyrábějící až 10ti barevným flexotiskem obalové POZOR - NOVÝ VÝROBNÍ AREÁL ...
1. kontakt e-mailem kovarikova@sanatoriumjih.cz nebo telefonicky 777 851 257. NECHODIT osobně. Co musíte znát a umět? Jedná se o práci převážně se staršími nemocnými lidmi, kteří jsou v zařízení na přechodnou dobu. Být empatická, komunikativní, ...
1. kontakt TELEFONICKY, E-MAILEM. Tel.: 597 317 632, 733 320 140, e-mail: kleckova@stav-ova.cz Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Zkrácený úvazek. Vhodné i pro absolventy. Zaměstnanecké výhody: FKSP
13211 Výrobní a techničtí náměstci (ředitelé) v průmyslové výrobě MK Kontakt telefonicky 8-15 hod., e-mailem. Co byste měli umět: - Prokazatelná praxe v oblasti textilní výroby min. 5 let, znalost výrobních procesů - Vynikající znalosti ...
VYHRAZENO pro OZZ, OZP. První kontakt telefonicky v pondělí-pátek od 8:00 - 12:00 hodin, e-mailem. Tel.: 725 841 136, e-mail: prapos.os@email.cz Požadavky: manuální zručnost, řidičský průkaz sk. B, zkušenosti s řízením dodávky, fyzicky namáhavá ...
51203 Pomocní kuchaři Zamk. první kontakt e-mailem, osobně po předchozí tel. domluvě Upřesňující informace: - znalost receptur a postupu přípravy indických pokrmů - doložitelná praxe alespoň 1 rok