Volná místa Kolín ve školství, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. - strana 4
První kontakt: e-mail: stehlik.kolin@email.cz Požadujeme certifikát o absolvování kurzu thajských masáží.
První kontakt: Kolářová Barbora Ing., tel.: 321 763 337 e-mail: personalni@kov.cz osobně: Sokolská 615, Velim, Po - Pá 8 - 15 hod. Náplň práce: Servis a opravy obytných automobilů, zámečnická výroba. Pracovní doba: Po - Pá 6:30 - 15 ...
OC První kontakt: e-mail: sushi.max.cz@gmail.com Prodejce v provozovně rychlého občerstvení pro přípravu sushi. Příjem a kontrola zboží, správa a kontrola skladových zásob (v počítači), příprava studených a teplých jídel. Možnost flexibilní ...
OC První kontakt: Břízová Monika, tel.: 724 391 544, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: monika.brizova@kphn.cz osobně: Havířská 202, Kolín, každé úterý 9 - 10 hod. Významný český výrobce klimatizačních jednotek s mnoholetou tradicí hledá pro dlouhodobou ...
OC První kontakt: Houžvička Jan, tel.: 606 646 445 e-mail: houzvicka@volny.cz Náplň práce: Uzavírat smlouvy, zpracovávat kalkulaci, komunikace se zákazníkem, evidence zakázek. Požadavky: Aktivní znalost jazyků - francouzština a malgaština.
První kontakt: Dvořáková Markéta, tel.: 727 934 637 e-mail: marketa.dvorakova@ball.com Pracovní smlouva bude uzavřena na 1 rok s možností prodloužení. Zaměstnanecké výhody: Dovolená navíc, kafeterie, penzijní připojištění, dopravné.
OC První kontakt: Nguyenová Hana, tel.: 606 796 914, Po - Pá 10 - 14 hod.
OC První kontakt: e-mail: sushi.max.cz@gmail.com Kuchař/ka v provozovně rychlého občerstvení pro přípravu sushi. Možnost flexibilní pracovní doby. Zaměstnanecké výhody: Slevy pro zaměstnance na jídlo, které se připravuje v provozovně ve výši 50%.
První kontakt: Proňová Monika, tel.: 775 577 911, 9 - 18 hod. Znalost provozu fastfood gyros. Pracovní doba: 10 - 22 hod, krátký-dlouhý týden.
První kontakt: e-mail: tkonyvkova@crocodille.com, osobně: Tovární 386, Žiželice, každý pátek 10 - 11 hod. Pracovní doba: Ne - Čt 6 - 14:30 hod. Zpracování surovin v rámci příprav výrobků studené kuchyně. Sanitace výrobních prostor.